Loftdeur.nl is een landelijk bekende online leverancier van stalen- en houten binnendeuren en schuifdeursystemen.

Juni 2024 |  STALEN BINNENDEUREN | ADVERTORIAL

De musthave in elk interieur

Stalen binnendeuren: overal op Instagram zie je ze opduiken! In de meest sfeervolle en gestijlde interieurs van influencers en designliefhebbers. De strakke lijnen, de moderne en tijdloze uitstraling; ze voegen een onmiskenbare charme toe aan elke ruimte.

En wij begrijpen deze hype volledig. Er is iets magisch aan de manier waarop stalen deuren elke ruimte en elke interieurstijl kunnen transformeren tot een samenhangend en sfeervol geheel, waarbij het gevoel van luxe en verfijning wordt toegevoegd.

Interieurstyliste, coloriste & influencer bij Stylelon

We hadden een opknaphuis gekocht en de grote vraag was of een zwarte stalen deur bij een kleurrijk geheel zou passen, zoals ik dat voor ogen had. Uiteraard maakte ik een moodboard en ging online opzoek naar allerlei ideeën. Tijdens mijn zoektocht kwam ik voor het eerst in aanraking met Loftdeur.

Toen mijn partner en ik ons eerste koophuis gingen opknappen en inrichten, moesten we concessies doen en slim met geld omgaan. Toch wilden we een zo’n luxe mogelijke uitstraling creëren. Een mix van zwarte meubelen en een zwarte keuken, met kleur op de muren en in de accessoires was het idee. En daarbij stond de keuze voor een stalen deur vast.

De hoofdkleur van het moodboard werd terracotta gemixt met een vleugje oud roze en oranje. 

Inmiddels zijn we 3,5 jaar verder en alweer verhuisd naar een nieuwbouwwoning. Nieuwe kansen, grotere ruimtes, andere kleuren.

Maar één ding stond vast; de stalen deur van Loftdeur ging mee! 

Loftdeur in een kleurrijk interieur

Als je mij vraagt of stalen deuren in elk soort interieur passen, zeg ik volmondig JA!

Als interieurstyliste zie ik veel verschillende stijlen en inrichtingsmogelijkheden voorbij komen. Maar welke sfeer je ook wilt neerzetten: romantisch, industrieel, Scandinavisch, hotel chique of gewoon eclectisch, een stalen deur upgrade echt elke ruimte!

🕰️  Tijdloze en luxe uitstraling
🎨  Neutraal ondersteunend design
🪟  Veel opties in systemen en vlak indeling

Before and After

In ons eerste huis kozen we voor een standaard maat stalen scharnierdeur uit de Smartline serie. Een wat robuustere zwaardere uitstraling, die paste bij de zwarte meubelen en harde aardetinten. 

Vorige huis

In het nieuwbouwhuis, met hogere plafonds en ruimere woonkamer, kozen we voor een dunnere versie uit de slimline serie, met een veel slanker profiel.  Ook mijn moodboard veranderde van een meer donker industrieel ingericht huis, naar een Scandinavische uitstraling met zachte pastelkleurtjes. De zwarte meubelen en elementen van het oude huis werden vervangen door meer lichtere eiken meubelen en fijne texturen. 

Nieuwe huis

Maar echt, kijk hoe goed ook hier die stalen deur weer past! We zijn helemaal happy met onze nieuwe keuzes. In Love with Loftdeur 🩷

🚪💫 Beweging van de deur is soepel  
✅🛠️ Alles werkt naar behoren   
🤔💬✉️ Vraag over onderhoud snel beantwoord 
🎉👏✨ 6 complimenten over gekregen van bezoek!  

Het vinden van Loftdeur.nl

In mijn beleving zouden stalen deuren onbetaalbaar zijn. Vooral in de eerste fase bij het uitzoeken van alle zaken voor de verbouwing, hadden een nieuwe keuken en vloer onze prioriteit.

Toch bleef ik maar zoeken naar stalen deuren. Daar waar de meesten op maat gemaakt worden en dus een enorm prijskaartje met zich meebrengen, kwam ik telkens Loftdeur tegen op Google. Toen er toch nog ruimte over was in het budget, ben ik erin gedoken en kwam ik erachter dat een standaardmaat stalen deur best betaalbaar was.

Loftdeur is een jong Nederlands bedrijf, met oog voor de laatste trends, met een enorm ruim aanbod aan stalen deuren van hoge kwaliteit, voor een betaalbare prijs.

Lijstje van producten die ze leveren:
• Scharnierdeuren.
• Schuifdeuren. (Ook van hout!)
• Losse schuifdeursystemen. (zelfs in Rose Gold)
• Deurbeslag, zoals klinken, ook hele oude.
• Woonaccessoires zoals; hang/sta -lampen, plankdragers, wandplanken, toilet accesoires,  en nog meer!

Waar Loftdeur voor staat:

Kwaliteit
Advies
Blije klanten
Showroom

Meten, de prijs, en installatie

Het huis had voor de verbouwing precies niets wat we wilden behouden, dus sloopten we alles eruit. De witte houten deur met melkglas, die eigenlijk een verbinding moest maken met de woonkamer, zag er smaakloos en saai uit. Dat moet vele malen beter, zeiden we samen.

Na het stucen, schilderen en plaatsten van de stalen deur, leek het wel of je een heel ander huis betrad. We hadden onze eigen verwachtingen zelfs overtroffen. Maar ook die van anderen! 
Hoeveel positieve opmerkingen en mooie complimenten we hebben gekregen over het totaalplaatje is niet te tellen. Iedereen was fan! Maar bovenal waren wij de gelukkigste huiseigenaren ooit.

De werkelijkheid was echter, dat er na 2 jaar al een nieuwbouwproject op ons pad kwam.

Met gemak kon ik de woning verlaten, maar met pijn in m’n hart moest ik de stalen deur van Loftdeur achterlaten. Ik denk trouwens dat de nieuw bewoners het huis kochten vanwege de deur 😉

Lees later het volledige prijsplaatje, maar hier even de stappen die ik bij de installatie heb doorlopen.

Voor mijn tweede huis heb ik samen met mijn man de deur zelf ingemeten, voor de eerste keer wilde ik meer zekerheid en gebruikte ik daarvoor de Inmeetservice van €129,-. Dan heb je extra garantie dat het echt past.

Het brede assortiment aan stijlen en afwerkingen maakt het kiezen van de juiste deur een stuk gemakkelijker. Ik wilde natuurlijk die uit mijn vision board! De keuze was nog even tussen helder of mat glas.

Het bestellen van mijn nieuwe stalen deuren verliep soepel en eenvoudig. Ik kon mijn bestelling plaatsen met slechts een paar klikken en nu kijk ik uit naar de levering.

De levering van mijn nieuwe deuren was sneller dan ik had verwacht en probleemloos. Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling en kon snel genieten van mijn nieuwe aanwinst.

Waar ik in mijn oude huis koos voor de montageservice, heeft mijn man dat in ons nieuwbouwhuis zelf gedaan, omdat het voor een doe-het-zelver eenvoudig is om de deur te plaatsen. Wel is het handig om iemand te vragen om te assisteren.

Met mijn nieuwe stalen deuren voel ik me eindelijk thuis. De kwaliteit en stijl van mijn deuren overtreffen mijn verwachtingen en brengen elke dag een glimlach op mijn gezicht.

Het kostenplaatje

Voor het meten, bestellen, en monteren bij Loftdeur heb ik een soepel en gestroomlijnd proces ervaren. De inmeetservice zorgt voor nauwkeurige afmetingen, terwijl de transparante prijzen en verschillende opties het gemakkelijk maakte om een keuze te maken binnen mijn budget. Het bestelproces was eenvoudig en gebruiksvriendelijk, waardoor ik met vertrouwen mijn bestelling kon plaatsen.

Extra zekerheid

Eerste huis

Deur woonkamer = €600

Inmeetservice= €129

Bezorging = €0

Installatie = €499

Totaal = €1.228

Voordeligste optie

Tweede huis

Deur woonkamer = €600

Inmeetservice= €129

Bezorging = €0

Installatie = €499

Totaal = €600

Hoewel ik bij mijn eerste Loftdeur koos voor de inmeet- en installatieservice, waarbij professionals de exacte afmetingen van mijn deuren zouden vaststellen, realiseerde ik me voor de tweede deur dat dit een luxe was. Als je handig bent met het meten en nauwkeurigheid geen probleem is, kun je dit ook zelf doen of iemand vragen die hier ervaring mee heeft.

Het kan een manier zijn om kosten te besparen zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van het eindresultaat. Dit geldt ook voor de installatie, die heeft mijn man gedaan met een vriend die een ervaren doe-het-zelfer is.

Het proces:

De conclusie

Én tijdelijk extra korting!

Hoe deze Loftdeur de inkom van mijn zachte pastelkleurige woonkamer verrijkt als je er binnenstapt, is immens. De dunne strakke zwarte lijnen van de deur met de andere minimalistische zwarte elementen in mijn interieur sluiten naadloos op elkaar aan en blende  tot een fijn, sfeervol en vooral kleurrijk geheel.

De prachtige Slimline straalt als een zonnetje tussen mijn frisse gele muren.  De investering in een stalen Loftdeur is elke cent waard. Ik kijk uit naar nog vele jaren leef plezier.

Bedankt voor het lezen van mijn ervaring met Loftdeur, ik hoop dat je er iets aan hebt, als je interesse hebt in hun producten, vergeet dan niet gebruik te maken van de korting! Ook Loftdeur wil ik bedanken voor de toffe producten en deze kans!

Interieurstyliste, coloriste & influencer bij Stylelon

Wees er snel bij, want Loftdeur heeft vaak kortingen lopen tot wel 100 euro op alle stalen deuren! We weten allemaal hoe belangrijk het is om je huis te transformeren tot een ruimte die echt bij je past. Of je nu op zoek bent naar een subtiele upgrade of een complete make-over, de juiste interieurkeuzes kunnen een wereld van verschil maken. Daarom ben ik verheugd om je te laten weten dat Loftdeur jou een exclusieve kans biedt om jouw huis te verfraaien met hun prachtige assortiment aan stalen deuren en interieuraccessoires.

Geniet nu van €10,- extra korting!

Wees er snel bij, want deze exclusieve aanbieding is niet voor altijd geldig. Pak je kans en geef je huis de make-over die het verdient met Loftdeur.

Ik had een eigen visie op wat ik wilde en Loftdeur heeft mij met hun custom Expertline geholpen de visie tot leven te brengen. Beste keuze ooit! Echt lekker thuis komen.

Loftdeur.nl is een landelijk bekende online leverancier van stalen- en houten binnendeuren en schuifdeursystemen.

Dit is een gesponsorde advertorial van Loftdeur
Alle rechten voorbehouden - 2024

€10,- euro kortingcode

STYLELON10

Gebruik deze code tijdens het afrekenen voor de extra korting!
Veel shop plezier! –Lonneke

Later beslissen?
Ontvang de code en blijf op de hoogte

Laat je mail achter om de code toegestuurd te krijgen en later op je gemak te gebruiken. En ontvang updates over aankomende kortingen en meer!

Voornaam*
Please fill all the required fields!
Please accept terms and conditions to proceed
Please wait